Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány dr Hegedűs Zsuzsa Kedves Elnök Asszony!

Hozzászólások Off itt: Híreink
2016-05-15

“Nálunk rendkívül flottul megy a dolog. A szállítás napján felhívjuk a tűzoltó parancsnokot, hogy ott van-e az étel, ha igen átmegyünk és átszámoljuk.

Egy egész tűzoltóság vigyáz az ételre. A Gyomaendrődi önkormányzat az étel érkezésének napján a LIDL-ből átszállítja a városi tűzoltóságra az ételeket.

Az önkormányzati kapcsolattartóval csak egyszer kellett beszélnünk, aki percekig ecsetelte, hogy a tűzoltók mennyire becsületes emberek (szívesen kérdeztem volna tőle, hogy
tűzbe meri-e tenni a kezét értük :D, spec én korrupt tűzoltót még nem láttam, aki csak megfelelő összeg fejében menti ki a nagymamát…).

Az osztás napján elmegyünk a tűzoltóságra újból átszámoljuk, átvesszük, majd irány Ecsegfalva. Az Ecsegfalvi Önkormányzat remekül, nagyon összeszedetten teljesít.

Az önkormányzaton kerül sor az osztásra, minden alkalommal az orrom alá tették az értesítéseket bizonyítékként.
Az első osztás egy kicsit vontatottan ment, sőt volt olyan, aki nem jött, de az Ecsegfalvi önkormányzat már intézkedett is,
telefonon felhívta az illetőt, hogy ugyan már tessék már eljönni az ételért, mivel várjuk. A mostani pedig kifejezetten gyorsan ment. Lehet, hogy az emberek feleszméltek.

Ahogy az autóval végigmentünk a főutcán, hogy-hogy nem kiszúrtak bennünket “jön a tej!”. Hát mit mondjak a futótűz nem terjed olyan gyorsan….Az emberek nagyon örülnek és sokan hálásak az ételért, eddig nem volt semmiféle szájhúzogatás. Röviden ennyi.

Üdv. Kovácsné Pelyva Kriszta Gyomaendrődi Önkéntes Csoport”