INDUL A 2013-AS VETŐMAGOSZTÁSI AKCIÓNK!

2013-03-20

2013. március 28-án, Kömlőn 14 órakor indul a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány idei vetőmagosztása. A 2013-as akciósorozat első állomása a kömlői, melyen velünk tart Szécsi Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó is.

A felvételen egy korábbi Minden Gyerek Lakjon Jól akción láthatjuk az olimpikont.

A tavalyi év egy váratlan meglepetéssel zárult. Az M1 Maradj Talpon vetélkedőjén Szécsi Zoltán olimpiai bajnok vízilabda válogatott kapusa 5 millió forintot nyert, amit a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány számára ajánlott fel. Két évvel ezelőtt (2010. április 1-én) két társával együtt velünk jött a nyírségbe Piricse és Encsencs nevű településekre hogy segítsen több száz gyereknek kiosztani azt a fehérje és vitaminban gazdag csomagot, amit akkorra már heti rendszerességgel 5000 gyerek kapott meg.

Így talán utólag nem is látszik meglepőnek, hogy az 5 milliós nyereményt amiből 2013-ban 357 hasonló helyzetű többgyerekes család számára tudjuk biztosítani a mini háztájit (1 mini háztáji átlagosan 14.000 Ft)
De mi erről mit sem tudtunk, én személyesen úgy éltem ezt meg, mint a legszebb Karácsonyi ajándékot amivel 2013 karácsonyán kb.: 1000 kisgyermek kaphat majd finom vacsorát. Úgyhogy nem csak a gyerekek és a családjuk (357!!!) hanem magam és a munkatársaim nevében is szeretném megköszönni ezt az örömet, amit Szécsi Zoli mindannyiunk szívét átmelengető gesztussal szerzett.

Ez azért is fontos, mert a 47 lhh kistérségben még 335 településen él hátrányos helyzetű kisgyerek várja, hogy megkapja azt a vetőmag és naposcsibe csomagot, ami segítségével az ott élő gyereke sem lesznek éhesek.
Tudom ismétlésnek hangzik, de mindenki segítségére szükségünk van, úgy gondolom, egy ilyen gesztus után mindannyian könnyebb szívvel láthatunk neki e nehéz feladatnak.

Még egyszer nagyon köszönjük Neked ezt a meglepetést Zoli!

Zsuzsa

Hozzászólás írása

Az e-mail cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők megjelölésre kerültek *