867

2012-11-09

KEDVES MINDENKI !

Elnézést, hogy augusztus 20. óta nem jelentkeztünk, amikor is befejeztük a kisállatok osztását.
Az ok egyszerű, 2012-ben a tavalyi és az idei családok is kaptak vetőmagot, így 28 000 családnál kellett közel 500 településen elmenniük az önkormányzatoknak, hogy felmérjék milyen volt az idei termés, és ezt a beszámolót elküldjék számunkra. Az összesítés végeredménye ebben az évben 87 %-os siker, ami azt jelenti, hogy a zöldségtermés egész évre elegendő volt a családok számára.

Mindez azt mutatja, hogy nem csak szükséges, hanem érdemes is lehetőséget adni azoknak a családoknak, akik a leghátrányosabb helyzetű kistérségek kistelepülésein élnek.
Decemberre 1-ig várjuk az önkormányzatok beszámolóját, hogy a családok hogyan gazdálkodtak a számukra kiosztott mintegy 1,5 millió kisállattal. Reméljük, hogy az eredmények a tavalyiakhoz hasonlóan elérik a 80 %-ot, amire mindannyian, sőt mindenki, aki akár csak egy sms-sel segített – joggal lehet büszke.
December 1-én a maradék 300 településnek is kiküldjük a következő évre vonatkozó felhívást, hogy jelentkezhessenek az új programunkra.

Mint tudjátok, még 300 település van hátra, szóval nagyjából az út felénél vagyunk. Ezért arra kérek mindenkit, hogy továbbra is támogassátok programot, mert a Ti segítségetekkel az elmúlt évek alatt több mint százezer éhes gyerek számára biztosítottuk a megfelelő vitamin és fehérje ellátását.

Ahhoz, hogy jövőre is ilyen jó eredményeket érjünk el, arra kérek mindenkit, hogy a 2013-as felhívás megjelenése előtt már segítsen.

Az adományvonal száma nem változott: 13611, a bankszámlaszám sem , úgyhogy elég egy sms, vagy hívás vagy elég a számlaszámra egy kis összegű utalás, s már segítetek abban, hogy a programba még nem jelentkezett néhány 100 család gyermekei jövőre szintén megfelelő élelemhez jussanak, fenntartható módon.

Mindenkire szükség van!

Segítségeteket előre is köszönöm!

Zsuzsa

Hozzászólás írása

Az e-mail cím nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők megjelölésre kerültek *