FELHÍVÁS
a „Minden Gyerek Lakjon Jól!” Alapítvány 2018 évi akciójában való részvételéhez

2011-től 2017-ig a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány az ország 47 leghátrányosabb helyzetű kistérségében, közel 700 településen, több mint negyvenezer rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő család számára biztosította az egész évi zöldség és fehérje szükségletükhöz szükséges vetőmagot és kishaszonállatot.

A „mini háztájik” fenntarthatóságát megerősítendő, e családok számára az idén is, mint minden évben biztosítjuk a vetőmagot.
Ezért arra kérjük a települések önkormányzatait, tegyenek meg mindent azért, hogy a településükön élő, gyermekvédelmi kedvezményben részesülő családok az idén is megkaphassák a gyerekek egészséges ellátását biztosító vetőmagcsomagot.

A programban való részvétel egyetlen feltétele: a településen élő gyermekvédelmi kedvezményben részesülő családok mindannyian vegyenek részt a felhívásban.(Aki saját jogon kapja a gyvk-t, mint nagykorú, annak jelentkezését nem tudjuk elfogadni.)

Nagyon kérjük az önkormányzatokat, hogy legkésőbb január 01-ig küldjék meg számunkra a településükön élő gyermekvédelmi kedvezményben részesülő családok listáját a csatolt excel táblázat kitöltésével.
( Kérjük, hogy kizárólag ezt a táblázatot használják! )

jelentkezési lap letöltése….

Hegedüs Zsuzsa
a Minden Gyerek Lakjon Jól! Alapítvány
kuratóriumának elnöke